Steun Sabzian!

Beste lezers,

Dit jaar vieren we Sabzian’s 10e verjaardag. Opgericht in 2014 door een groep Belgische filmmakers, is Sabzian vandaag uitgegroeid tot een internationaal filmmagazine dat diepgaande en veelstemmige reflecties biedt op hedendaagse filmervaringen en -cultuur, en een brug slaat tussen nationale en internationale cinefilie, tussen verleden en heden, en tussen individuele en collectieve verbeelding. Sabzian publiceert teksten, interviews, Issues, Collections, vertaalt teksten, bouwt aan een databank van Film Pages, stelt een Agenda samen, publiceert nieuwsberichten, organiseert evenementen en filmvertoningen, geeft publicaties uit,…

Alle teksten en informatie zijn gratis toegankelijk. Maar zelfs terwijl onze output en publiek toenemen, moeten we rekenen op u, onze meest toegewijde lezers, om verder te groeien. Hoewel Sabzian gesubsidieerd wordt door het VAF en de VGC, volstaat de huidige financiering niet om de groei te ondersteunen. Het platform steunt op het werk van een groep vrijwilligers, hoofdzakelijk filmmakers die veel tijd steken in de ontwikkeling en het onderhoud van de website en de inhoud ervan.

Vandaar deze oproep om de werking van Sabzian te financieel te ondersteunen. Elke bijdrage kan ons helpen om onze kwaliteitsnormen te handhaven en ons de middelen te geven om het werk van onze vrijwilligers te vergoeden. Het bestaan van een gratis toegankelijk platform voor kwalitatieve filmkritiek zorgt er mee voor dat een levendige filmcultuur zich in de breedte kan ontwikkelen. Sabzian is alleen mogelijk dankzij lezers zoals u!

Op deze pagina is een overzicht te vinden met de verschillende opties om onze werking te ondersteunen. Steun Sabzian met een eenmalige vrije bijdrage of steun Sabzian meer structureel en word Supporter of Patron via een jaarlijkse bijdrage.

Alvast bedankt voor uw steun!

Vele groeten, Sabzian

Beelden uit The Band Wagon (Vincente Minnelli, 1953)

NEWS
27.05.2024
NL FR EN
Sabzian's seasonal roundup of recently published and forthcoming film publications.
Each month, Sabzian lists upcoming Belgian premieres, releases and festivals.