Support Sabzian!

Sabzian.be is een gratis online magazine opgericht in 2013. Sabzian wil een cinefiele gids voor België en omstreken zijn en biedt een platform voor teksten over cinema en beeldcultuur. Sinds de oprichting is de website aanzienlijk uitgebreid. Hoewel Sabzian gefinancierd wordt door het Vlaams Audiovisueel Fonds en de Vlaamse Gemeenschapscommissie, volstaat de financiering niet om de groei te ondersteunen. Het platform steunt op het werk van een groep vrijwilligers, hoofdzakelijk onafhankelijke filmmakers die veel tijd en middelen steken in de ontwikkeling en het onderhoud van de website en de inhoud ervan. Uw steun kan ons helpen om onze kwaliteitsnormen te handhaven en ons de middelen geven om het werk van onze vrijwilligers te vergoeden.

Sabzian publiceert artikels, gesprekken, Prisma’s en dossiers, vertaalt teksten, stelt een filmagenda samen, publiceert notes en filmpagina’s, organiseert evenementen en filmvertoningen, ondersteunt een netwerk van evenementen, filmvertoningen en tentoonstellingen, stelt publicaties samen, ...

Met uitzondering van de gedrukte publicaties zijn alle teksten en informatie gratis toegankelijk.

Als u onze organisatie financieel wil ondersteunen en wil bijdragen aan onze werking, dan kan je een eenmalige of structurele bijdrage storten via één van onze formules op onze Support Sabzian pagina! Elke eenmalige donatie of doorlopende opdracht is welkom. Alvast bedankt voor uw hulp.

NEWS
16.12.2019
NL FR EN
Sabzian's seasonal roundup of recently published and forthcoming film publications.
Each month, Sabzian lists upcoming Belgian premieres, releases and festivals.